Diensten

Frisse scholen concept

Een gezond binnenmilieu op school of kantoor is erg belangrijk. Studenten en werknemers dienen in een gezonde omgeving te kunnen werken om zich optimaal in te kunnen zetten. Als Emmery Advies en Gebouw Management werken wij samen met gerenommeerde partners aan gezonde leef- en woonomgevingen.

Met onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij ons in voor en denken wij mee aan een optimaal binnenmilieu.  Hierbij kijken we o.a. naar ventilatie, lichtinval, isolatie, klimaatregeling, co2 percentage, temperatuur en waterkwaliteit.

De focus ligt hierbij voornamelijk op scholen. Indien u als school ontzorgt wilt worden op dit gebied of een screening wilt, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Gebouw screening

Voor ieder type gebouw bieden wij brandveiligheid screening aan. Wij screenen uw volledige pand op het gebied van brandveiligheid. Met gekwalificeerd personeel gaan wij na of uw gebouw voldoet aan de normen voor de brandveiligheid. Indien nodig kunnen wij u ontzorgen in het plaatsen van materiaal ten behoeve van de brandveiligheid.

Indien u interesse heeft in een screening dan staan wij u graag te woord. Neem direct contact met ons op.