• Deskundig advies
  • Vakkundig
  • Gespecialiseerd personeel
  • Flexibel

ALLES IN ÉÉN!

Emmery Total Repair Care, de naam zegt het al, zorgt voor uw totale onderhoudsklussen. Is er iets stuk, CV, gevel, dak, wasmachine? Heeft u lekkage? U hoeft het ons maar te melden en wij regelen het. Voor terugkerende onderhoudszaken maken wij onderhoudscontracten op en houden de (jaarlijkse) controles in de gaten. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw onderhouds- en reparatiewerk.

Ook zijn wij er voor het volledig coördineren van alle verbouwingswerkzaamheden van bijvoorbeeld uw nieuwbouwhuis of bedrijf. We nemen u de last uit handen en zorgen voor de juiste specialisten op het juiste moment . Zo hoeft u zich niet druk meer te maken over de planning en houden wij het overzicht voor u. Uiteraard alles in afstemming.

Met deze service spelen we in op de maatschappelijke ontwikkeling van tweeverdieners en de daardoor ontstane vraag. Veel mensen hebben steeds minder tijd, en willen die tijd niet kwijt zijn aan het uitzoekwerk voor reparatie en onderhoud. Wij hebben de kennis, ervaring en het netwerk. U kunt uw tijd wel beter besteden!

Wij helpen u graag!

Bel 088 600 2269