Glasharde garantie van kwaliteit

  • Vakkundig
  • Deskundig advies
  • Gespecialiseerd personeel
  • Flexibel

FLEXIBELE EN SNELLE LEVERING

Glashandel Emmery bestaat al sinds de start van het bedrijf in 1978. Dat brengt ruime ervaring en bekendheid met de verschillende soorten en maten glas met zich mee. Onze service en het assortiment van ons glas is hierop gebaseerd. Daardoor kunnen wij zorgen voor snelle levering, zelfs binnen het uur bij ons bedrijf op te halen.

Onze glashandel levert alle verschillende soorten glas en spiegels. Denk hierbij aan enkel en dubbel glas, maar bijvoorbeeld ook aan brandwerend glas, veiligheidsglas, isolatieglas, interieurglas en glaswanden. Glas is veelzijdig en het gebruik daarvan ook. Wij helpen u en denken mee in uw keuze voor het meest geschikte glas. Daarin is onze levering snel en flexibel, we passen ons aan uw situatie aan.

Bewerkt glas

Wilt u bewerkt glas? Gesneden, geslepen, gefolied, figuurglas, of gelaagd glas? Ook dat kan. De glasbewerking doen wij zelf. Binnen ons bedrijf zijn alle benodigde materialen en apparatuur daarvoor aanwezig.

Voor iedereen
De Emmery Groep is er voor iedereen. Dus ook onze glashandel. Iedereen kan bij ons terecht voor elk soort glas; particulieren, MKB, grote bedrijven, zorginstellingen, leveranciers, fabrieken, timmerbedrijven, kozijnenleveranciers, wandenmakers, schilders. Kortom; wij maken geen onderscheid, iedereen is welkom. Wij leveren glas van het kleinste ruitje tot grote partijen voor projecten, voor welke toepassing dan ook.

Glas bestellen?

Bel 088 600 2233