Familiebedrijf Emmery Groep

23/03/2020

Wij zijn de Emmery Groep, gevestigd in Barendrecht. Een familiebedrijf dat is opgericht in 1978 en uitgegroeid tot een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie met vijf bedrijfsonderdelen. Met onze diverse diensten staat wij klaar voor iedereen, zowel voor particulieren, MKB, grote bedrijven als voor zorginstellingen, leveranciers en fabrieken. Dit realiseren wij door middel van passie, kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Emmery Groep bied veel verschillende mogelijkheden op het gebied van glas zowel Glaslevering, schadeherstel, projectmanagement als aannemerij en advies over gezonde gebouwinrichting. Door onze veelzijdige diensten en ruim 40 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een oplossing op maat. Ongeacht de vraag en omvang.

Vanuit passie voor het vak heeft vader 40 jaar de keus gemaakt om zijn vakmanschap en ervaring te combineren tot een nieuw begin, Glashandel Emmery BV. Na dat in 2004 zoon Marvin bij de zaak aansluit bouwen ze samen verder naar wat nu Emmery groep is.

 

 

Wij richten ons op een breed publiek, Emmery Groep is werkzaam in zowel de nieuwbouw als renovatieprojecten, maar wij leveren onze diensten ook aan particulieren, timmerfabrieken, wandenmakers, leveranciers, zorginstellingen en zo meer. Door ons grote netwerk en de innovatieve manier van werken, hebben wij kennis van de laatste trends en ontwikkelingen. Verder beschikken wij over de recentste certificeringen zoals onder andere ISO 9001, ISO 14001 en VCA.

Op onze website vindt u per bedrijfsonderdeel de informatie over Emmery groep en de diensten die wij leveren. Bekijkt u ook eens een aantal van onze projecten als voorbeeld. We zijn er trots op. Heeft u vragen of wilt u een advies of offerte? Neem dan contact op.

Terug naar overzicht