Bespaar energie met isolatieglas

12/05/2020

Ramen zorgen niet langer voor warmteverlies
De laatste tien jaar heeft glas een grote ontwikkeling doorgemaakt in isolatiewaarde. Nieuwe technologieën zorgden niet alleen voor glas met een betere warmte-isolatie, ook zonne– en warmtewerend glas is mogelijk. En hierbij hoeft u geen concessies te doen op het vlak van lichtdoorlatendheid. Waar ramen heel lang zorgden voor warmteverlies, zijn ze nu een deel van verduurzaming geworden. Wellicht zal deze trend zich in de komende jaren nog voortzetten. Zo is vacuümglas een vrij nieuwe ontwikkeling: bij dit glas wordt alle lucht tussen de beglazingen weggetrokken.

Het eerste waar men meestal mee aan de slag gaat als het aankomt op energiebesparing, is warmte-isolatie. Er wordt dan vaak minder rekening gehouden met het belang van lichtdoorlatendheid en zonwering. Maar wanneer u ervoor zorgt dat er wel daglicht binnenkomt, zonder dat het hierdoor opwarmt, dan is er minder nood aan kunstlicht in gebouwen. Daarnaast zorgt warmte- en zonwerend glas ervoor dat airco’s minder vaak of zelfs niet aan hoeven.

Emmery Groep
Wij zijn de Emmery Groep. Een gastvrij familiebedrijf in glas wat uitgegroeid is tot een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie met vijf bedrijfsonderdelen. Emmery is er voor iedereen: particulieren, MKB, grote bedrijven, zorginstellingen, leveranciers en fabrieken. Met onze verschillende diensten kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Daarbij staat onze persoonlijke aandacht voorop, zodat iedereen een welkom gevoel krijgt bij ons bedrijf.

Onze glashandel levert alle verschillende soorten glas en spiegels. Denk hierbij aan enkel en dubbel glas, maar bijvoorbeeld ook aan brandwerend glas, veiligheidsglas, isolatieglas, interieurglas en glaswanden. Glas is veelzijdig en het gebruik daarvan ook. Wij helpen u en denken mee in uw keuze voor het meest geschikte glas. Bovendien is onze levering snel en flexibel, we passen ons aan uw situatie aan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar overzicht